Teatrul George Ciprian a semnat un parteneriat cu Teatrul Nottara, cu scopul de a-i susține pe colegii bucureșteni care se află în imposibilitatea de a-și susține spectacolele, după ce sediul le-a fost închis pe motiv că funcţionează într-o clădire cu grad ridicat de pericol.

„Pentru că partenerul nostru de atâţia ani, Teatrul Nottara, se află într-o situaţie foarte grea după ce a rămas fără sediu, încercăm să îi ajutăm. De aceea, le-am întins o mână de ajutor şi, în baza unui parteneriat, îi primim să joace la Buzău cel puţin câte un spectacol pe lună. Primul spectacol este cel de pe 27 februarie, <Mult zgomot pentru nimic>, pus în scenă de Diana Lupescu sub forma unei comedii bulevardiere. Totodată, pe 8 martie, i-am invitat să prezinte la Buzău cea mai nouă premieră a lor, <Tangou, monsieur!>, cu Lucian Ghimişi. Atunci doamnele vor avea reducere 50 % la bilete”, a spus ieri directorul Teatrului George Ciprian, Gina Chivulescu.

Conform acesteia, Teatrul Nottara va percepe onorarii mult mai mici, iar o parte din banii încasați din vânzarea biletelor va fi oferită pentru a acoperi costurile de transport ale actorilor din Bucureşti.

„Este şi un câştig mare pentru noi, pentru că vom avea spectacole foarte bune şi noi, la preţuri pe care le putem acoperi din vânzarea biletelor. Aşa că, în acest an, buzoienii nu vor duce lipsă de spectacole”, a mai spus Chivulescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here