rasarit-de-soare-iarna_b
Au fost temperaturi extrem de ridicate în week-end, la Buzău, dar și în restul țării. Duminică, la Râmnicu Sărat s-au înregistrat 18 grade Celsius. Soarele a ars ca într-o zi de mai, spre bucuria copiilor care au luat cu asalt parcurile din municipiu dar și Orășelul Copiilor și celelalte locuri de recreere.
Vremea neobișnuit de cald a făcut ca în unele zone să înflorească ghioceii, bătrânii spunând că e anormal de cald și tânjind după viscol și ninsoare.
Meteorologii spun că de acum vremea se va răci accentuat, țara noastră urmând să intre sub zodia gerului.
Meteorologii atenționează că vremea se răceşte începând de luni, în toată ţara. În ultimele zile din decembrie, de Revelion şi la începutul noului an vor fi temperaturi între 0 şi 5 grade ziua şi între -7 şi -2 grade noaptea, iar ninsori sunt posibile doar la munte, dar vor fi slabe şi temporare.

Şi în Muntenia, temperaturile vor scădea de luni 28 decembrie de la maxime de 7-12 grade şi minime între -1 şi 3 grade la 2-5 grade ziua şi între -4 şi -2 grade noaptea. Precipitaţii slabe, locale vor fi posibile în perioada 28-29 decembrie şi după data de 1 ianuarie.

La munte, din 28 decembrie şi până la începutul anului viitor, temperaturile vor fi în scădere şi se vor situa, în medie, între -3 şi 0 grade ziua şi între -9 şi -3 grade noaptea. Ninsori slabe şi temporare sunt posibile în 27 şi 29 decembrie, precum şi în primele zile ale noului an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here