boscodeala 2În așteptarea anuțului final privind candidatura comună a USL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Buzău, președintele PSD Buzău, Constantin Boșcodeală, arată cu degetul spre partenerii de alianță. Astăzi într-o conferință de presă, Boșcodeală l-a acuzat pe liberalul Cristi Bîgiu de răspândirea în presă a zvonurilor privind desemnarea acestuia drept candidat al USL pentru șefia Consiliului Județean.

“Remarc consecvența unui personaj de la un partid cu care suntem în alianță, de a da în mass-media tot timpul că ar putea fi candidat. Aici fac referire la domnul Cristi Bîgiu, în condițiile în care județul Buzău este un județ roșu, iar PSD se află la un procent de două ori mai mare faţă de acest partid”, a declarat Boşcodeală.

Mai mult decât atât, liderul PSD Buzău face apel la preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi îi cere acestuia să dea dovadă de corectitudine în ceea ce priveşte solicitarea candidaturii pentru partidul său.

“Fac apel la liderii Partidului Naţional Liberal, începând de la preşedintele Crin Antonescu, să dea dovadă de corectitudine şi cinste în gestionarea alegerii candidaţilor. Eu i-am solicitat domnului Crin Antonescu să fie atent în privinţa Buzăului. Eu îi solicit lui Cristi Bîgiu să fie corect şi cinstit şi să nu solicite un loc care nu este al dumnealui”, a mai declarat liderul PSD Buzău.

Cel mai probabil, anunţul privind desemnarea candidatului USL pentru şefia Consiliului Judeţean va fi făcut undeva la jumătatea lunii septembrie, de către cei doi preşedinţi ai alianţei, Victor Ponta şi Crin Antonescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here