Politistii locali din cadrul Directiei de Politie Locala Buzau, prin Serviciului Ordine Publica, au actionat in perioada 26.08- 28.08.2016, pe raza municipiului Buzau, in vederea asigurarea liniştii şi ordinii publice, prevenirea şi combaterea fenomenelor infracţionale şi contravenţionale de orice natura.

Cu aceasta ocazie, au fost legitimate 170 persoane, au fost depistate 13 grupuri de tineri si au fost aplicate 79 sanctiuni contraventionale pentru diferite incalcari ale prevederilor legale aflate in vigoare. Valoarea amenzilor aplicate  a fost de 11 415 lei.

De asemenea in urma verificarilor  efectuate  la 6 terase sezoniere s-a constatat  faptul ca acestea nu si-au prelungit acordul de teren, fapt pentru care au fost aplicate amenzi in valoare de 2500 lei.

Pentru desfăşurarea în condiţii de normalitate a activităţilor, Directia de Politie Locala Buzău recomandă cetatenilor municipiului:

-să respecte prevederile legale în vigoare,

-să dea dovadă de înţelegere faţă de măsurile luate de forţele de ordine,

-să evite conflictele şi să anunţe cea mai apropiată patrulă de politie locala dacă observă persoane cu un comportament antisocial pentru a lua măsurile legale ce se impun. Tel. 0238-955.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here