În ciuda eforturilor medicilor, au decedat cei doi răniți din accidentul produs ieri pe șoseaua de centură a orașului Buzău. Tată (61 de ani) și fiică (33 de ani), ambii rămăseseră încarcerați într-unul din cele patru autovehicule implicate în eveniment. 

Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între 4 autovehicule, după cum urmează:

3 autovehicule (2 autoturisme și o autoutilitară), conduse pe direcția Ploiești către Râmnicu Sărat, de către șoferi în vârstă de 49, 25 și 20 de ani, din Craiova, București, respectiv Giurgiu și un autoturism care circula din sens opus.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului și pasagerei din autoturismul care circula pe direcția Râmnicu Sărat către Ploiești.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul., preciza, ieri, Biroul de Presă al IPJ, la câteva minute după efectuarea cercetărilor de la fața locului. 

După ce au fost descarcerați, bărbatul și fiica sa au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență, dar, în ciuda tuturor eforturilor depuse de doctori, pacienții au decedat. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here