s1.ziareromania.ro“Primarul comunei buzoiene Cernatesti, Valerica Sercaianu, a provocat un accident mortal pe raza localitatii Potoceni. Acesta a acrosat doua tinere de 14 si, respectiv, 15 ani, una dintre ele decedand la spital. Din primele cercetari efectuate de politistii rutieri, a rezultat ca in timp ce conducea un autoturism pe DJ 203 K, primarul Valerica Sercaianu s-a angajat in depasirea unui autoturism care la randul sau depasea o alta masina. In urma impactului dintre cele doua autoturisme, masina primarului a parasit partea carosabila si a acrosat doua adolescente dupa care s-a lovit de un stalp de la reteaua electrica. Tanara in varsta de 15 ani a fost dusa in stare critica la Spitalul Judetean Buzau unde a murit. Primarul comunei Cernatesti, Valerica Sercaianu, a fost testat cu aparatul Drager care a indicat o alcoolemie de 0,38 mg/l alcool pur in aerul expirat”, asa suna o stire difuzata in presa locala dar si centrala in urma cu cinci luni.

Acum, Valerică Şercăianu, primarul din Cernăteşti se prezinta, cam o data pe luna in fata instantei unde sunt audiati martorii.

La ultimul termen au fost audiaţi 10 martori iar dosarul a primit un nou temen, pe 3 decembrie.

La termenul urmator se vor audia inca sapte persoane. Dintre acestia, doi nu s-au prezentat chiar dacă au fost citaţi la ultimul termen, trei persoane vor depune mărturie la cererea părinţilor fetei decedate în urma accidentului, iar două persoane vor fi audiate la propunerea inculpatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here