unnamedDe ce o duc bine interlopii si cand ar trebui sa fie la inchisoare? Tili Spoitoru petrecea alaturi de prieteni cand ar fi trebuit sa fie in arest. Cel care a fost desemnat politistul anului 2012 era la picioarele interlopului.

Tudorel Alexandru,  fostul Șef al Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău, este cercetat de procurorii DNA pentru favorizarea condamnatului Costel Tudorache, zis Tili Spoitoru. Potrivit procurorilor DNA,  Tudorel Alexandru este cercetat pentru menţinerea nejustificată, în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Buzău, a unui condamnat. Mai mult, a dispus scoaterea nejustificată a acestuia, din incinta Centrului de Reţinere şi Arest Preventiv Buzău, ocazie cu  care condamnatul și-a sărbătorit ziua de naștere cu prietenii și membrii familiei, a participat la petreceri, sau a mers la frizer.

Costel Tudorache, zis Tili Spoitoru este recunoscut pentru petrecerile grandioase pe care le dădea cu ocazia zilei de nastere, petreceri la care participau manelişti cunoscuţi, rude şi prieteni.

Tili Spoitoru ar fi participat la mai multe petreceri deși teoretic se afla în arestul IPJ Buzău după ce a fost condamnat de Tribunalul Cluj la 3 ani de închisoare pentru aderarea sau sprijinirea unui grup, în vederea săvârşirii de infracţiuni. Condamnarea fiind definitivă, Costel Tudorache, zis Tili Spoitoru ar fi trebuit să fie transferat la penitenciar, dar a fost ţinut ilegal în arestul IPJ Buzău.

Imediat după ce a aflat că procurorii DNA au demarat o anchetă de cercetare a activităţii sale profesionale, Tudorel Alexandru şeful Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău a solicitat eliberare din funcția deținută.

“În cursul anului 2013, poliţistul a solicitat eliberarea din funcţia de şef al Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău sprijină activitatea desfăşurată în acest caz de procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciului Teritorial Ploieşti”, a declarat cms şef Florina Crucianu, purtător de cuvânt IPJ Buzău.

Tili Spoitoru este cunoscut ca fiind un apropiat al lui Gheorghe Saris, acesta facandu-l scapat in mai multe dosare dupa lungile vizite ale politistului in Germania la domiciliul temporar al interlopului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here