În data de 25.03.2019, în jurul orelor 22.20, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine și Liniște Publică, care executau serviciul în Parcul Tineretului din municipiul Buzău, au depistat un grup de 4(patru) având un comportament suspect. Procedând la legitimarea tinerilor, a fost stabilită identitatea acestora – D.I., de 20 de ani, B.D.,20 de ani, B.C.,17 ani și V.G.,19 ani, cu domiciliul in municipiul Buzău, iar în urma controlului corporal efectuat, asupra acestora a fost găsit un produs vegetal uscat de culoare verde, sub forma de pliculețe.
În data de 27.03.2019, în jurul orelor 09.05, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine și Liniște Publică, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu cu autospeciala din dotare în Cartier Broșteni,din municipiul Buzău, au depistat pe numitul A.E.,19 ani, din municipiul Buzău, care, la vederea patrulei de ordine publică, a avut un comportament suspect. În urma controlului corporal efectuat, asupra acestuia a fost găsit un pliculeț cu un conținut vegetal uscat de culoare verde.
Având în vedere faptul că, produsele găsite asupra acestora sunt suspecte a fi substanțe interzise, acestea au fost ridicate și transmise Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate, pentru continuarea cercetărilor și dispunerea măsurilor legale ce se impun în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here