Doi tineri din Buzău – de 27 și, respectiv, 32 de ani – au ajuns după gratii după ce polițiștii au obținut indicii că aceștia și-ar fi trimis partenerele de viață să se prostitueze în state din vestul Europei. Cei doi nu fac parte din nicio grupare, nu au trecut infracțional și ar fi acționat pe cont propriu.

În zorii zilei de 29 decembrie, poliţiştii buzoieni au descins la șase adrese la care locuiau persoane bănuite de comiterea infracţiunii de proxenetism. Au fost puse în aplicare 15 mandate de aducere, cu vârste cuprinse între 22 și 55 de ani, din județele Buzău, Vrancea și Teleorman, persoane care au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău pentru continuarea cercetărilor.

Perchezițiile au fost desfășurate la imobile din Vadu Pașii, Măgura și municipiul Buzău. La adresele din municipiul Buzău, oamenii legii au fost uimiți să descopere doi tineri, de 27 și 32 de ani, bănuiți că și-ar fi trimis partenerele de viață să se prostitueze.

Cei doi aveau relații stabile cu cele două fete de pe urma cărora aveau să obțină fabuloasa sumă de 250.000 de euro. Cazul lor este cu atât mai curios cu cât, dacă i-ai vedea, nici nu ai bănui măcar că sunt capabili de o asemenea faptă. Ei nu au cazier, nu fac parte din niciun clan și nu corespund niciunui „tipar” infracțional.

Cel puțin pentru moment, oamenii legii exclud varianta folosirii metodei „Loverboy”. Este puțin probabil probabil ca cei doi să le fi racolat pe fete în vederea obținerii de foloase, din moment ce relațiile lor erau serioase și de lungă durată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here