Un tâlhar extrem de periculos a atacat vineri in jurul orei 20.00 trei tineri chiar în parcul Sfintii Ingeri din centrul orașului.

Cei trei tineri au fost atacați din senin de un bărbat în timp ce stateau in parcul Sfintii Ingeri din centrul municipiului. Tâlharul i-a smuls unuia dintre băieți telefonul mobil din mână apoi i-a amenințat cu bătaia pe cei trei tineri. Speriați de agresorul furios cei trei tineri s-au refugiat într-un magazin de unde au sunat la poliție.

Politiștii au aflat că la momentul atacului agresorul era îmbrăcat sport cu pantaloni scurți iar pe cap purta o șapcă roșie.

La scurt timp, biroul de presă al IPJ Buzău a comunicat că oamenii legii au reținut o persoană  de 22 de ani care corespunde cu descrierea tâlharului care i-a atacat pe cei trei tineri vineri seara în jurul orei 20.00 în centrul municipiului Buzău. „Suspectul a fost despistat în urma operațiunilor complexe desfășurate de către reprezentanți ai brigăzii de investigații criminale și patrule mixte, pe raza municipilui Buzău. Tânărul identificat ar corespunde descrierii făcute de către victime. El a fost condus pentru audieri la sediul poliției municipale”, a declarat Amalia Călugăru , purtător de cuvânt al I.P.J. Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here