tir
UPDATE: Misiunea pompierilor buzoieni s-a încheiat cu bine. Azotatul de amoniu a fost preluat de firma beneficiară a transportului în timp ce TIR-ul a fost repus pe roți și adus pe carosabil. În acest moment, în zonă, pe DN 1 B, nu mai există nici un risc iar circulația se desfășoară absolut normal.

UPDATE: Pompierii au înlăturat riscul producerii unei explozii, pe DN 1 B, la Vintileanca, după ce un TIR cu 24 de tone de azotat de amoniu, a rămas înclinat înafara părții carosabile. Pompierii au izolat zona, au deconectat bornele mașinii și au exclus riscul unei deflagrații. Ulterior, sacii cu azotat de amoniu au fost mutați din TIR în remorci puse la dispoziție de firma la care trebuia să ajungă îngrășământul.
Pentru că nu mai există nici un risc, și circulația pe DN 1 B, închisă pentru circa 30 de minute, a fost reluată.

Situație limită, pe DN 1 B la Vintileasca. Un TIR încărcat cu azotat de amoniu a ieșit de pe șosea, la intersecția Breaza-Vintileanca.
Potrivit primelor informații, TIR-ul venea din Bulgaria și se îndrepta către o societate comercială de pe raza localității Vintileanca. Autovehiculul care este încărcat cu azotat de amoniu, îngrășământ care se afla și în tirul care a explodat la Mihăilești când au murit 18 oameni și au fost grav răniți 13, este înclinat pe partea dreaptă, în zona rezervorului. Îngrășământul se află depozitat în saci de 500 de kg.
Pompierii se află la fața locului și iau toate măsurile ce se impun în astfel de situații.
Revenim cu detalii !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here