UPDATE!

Poliția a revenit cu amănunte legate de accidentul grav produs în această dimineață, pe DN 2 E 85.

„Din primele date, în timp ce se deplasa pe DJ102H din direcția Glodeanu Sărat către DN2E85, ajuns la intersecția cu drumul european, un șofer de 74 de ani din Glodeanu Sărat, nu ar fi respectat semnificația indicatorului „Oprire”, împrejurare în care a intrat in coliziune cu autoturismul care circula pe drumul prioritar și la volanul căruia se afla un bucureștean de 47 de ani.IMG 20200529 WA0003În urma coliziunii, autoturismul bucureșteanului a fost proiectat pe contrasens într-un alt autoturism, condus de un buzoian de 45 de ani, după care s-a lovit de un stâlp marginal.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului bucureștean și a celor două pasagere din autoturismul său, în vârstă de 41, respectiv 49 de ani, ambele din mun. București.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările.

Traficul încă este blocat, echipajul ISU acționează pentru descarcerarea șoferului bucureștean.” , a informat IPJ, în jurul orei 10:00.

* Știre inițială

Accident grav, în urmă cu câteva minute, la Căldărușanca.

„Trafic restricționat pe DN2E85, în Căldărușanca, din primele date: coliziune între două autovehicule, 3 victime. Se pare că una e încarcerată.”, anunță IPJ Buzău.

Vom reveni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here