Sequence 01Sotia unui medic cardiolog Irakian si fiul de 11 luni al acestuia au fost gasiti morti in urma cucateva ore in locuinta in care stateau cu chirie in Buzau. Echipajul de pe ambulanta care a ajuns la fata locului a gasit-o pe femeie spanzurata de teava de gaze din bucatarie iar pe bebelus intoxicat cu gaze in apartament. Pompierii au fost chemati chiar de sot care a ajuns acasa si nu a putut descuia usa.
Initial sotul a sunat la 112 pentru ca nu putea sa intre in casa iar sotia nu raspundea la sonerie. Odata ajunsi la fata locului, pompierii au intervenit ca sa deblocheze usa.
Plutonier major  Madalin Filip de la ISU Buzau :” am fost solicitati sa deblocam usa,am deblocat usa, am simtit miros de gaze, i-am gasit pe femei si copil morti” . Cand au patruns in apartament, pompierii au gasit -o pe tanara sotie a medicului spanzurata de teava de gaze iar pe bebelus mort.
Vecinii care ii cunosc pe cei doi irakieni spun ca erau linistiti si ca nu stiu sa fi avut probleme.
Locatarii blocului, in care cei doi soti stau cu chirie de doi ani , spun ca s-a simit miros puternic de gaze si ca se temeau de o nenorocire. In acest moment un echipaj de criminalisti cerceteaza locuinta irakianului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here