accident_buzau_43974600
UPDATE: Trei dintre victimele carnagiului de pe DN 2 E 85 sunt soț, soție și copil. Bărbatul avea 45 de ani, soția sa 42 de ani iar copilul lor 17 ani. Cei trei erau din Adjud însă se pare că veneau acasă din străinătate, în mașină fiind găsite bagaje cu etichete specifice aeroporturilor.
De asltfel, cei trei au dublă cetățenie, româno-ucraineană.

UPDATE: “ Din primele date rezultă că un autoturism care circula din direcția Buzău către Focșani pe fondul angajării într-o depășire neregulamentară a intrat in coliziune cu un autotren condus de un cetățean ucrainean de 41 de ani. În urma impactului a rezultat decesul a patru persoane din autoturism, respective șoferul de 67 de ani, un bărbat de 45 de ani, o femeie și un adolescent”, a declarat luni purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Doinița Mihalache.

Carnagiu pe DN 2 E 85, la limita dintre Râmnicu Sărat și județul Vrancea. Patru persoane au murit în urma coliziunii dintre un TIR și un autoturism, se pare Matiz ori Tico.
Polițiștii sunt la fața locului la ora postării acestei știri și încearcă să afle cum s-a produs nenorocirea. DEocamdată nu se cunoaște identitatea victimelor.
Echipajul de descarcerare de la IU Buzău acționează pentru scoaterea cadavrelor din mașina făcută praf.
Circulația la locul tragediei se desfășoară anevoios.
Revenim !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here