Un tânăr militar buzoian a murit, astăzi, pe patul de spital, unde s-a aflat multe luni, luptânu-se cu cancerul. Ciprian Constantin Tudorancea avea 23 de ani și era încadrat fruntaș la Batalionul 3 Geniu din Mărăcineni.

Un suflet nobil s-a ridicat la cer

Astăzi, 28 aprilie, s-a stins din viață fruntașul Ciprian Constantin Tudorancea la frageda vârstă de 23 de ani. Camarazii săi din cadrul Batalionului 3 Geniu „General Constantin Poenaru” deplâng, cu adâncă durere, stingerea din viață a bunului lor coleg care s-a luptat cu o boală nemiloasă.

Sincere condoleanțe familiei!

Dumnezeu să-l odihnească în pace” , este mesajul scris pe pagina de facebook a Diviziei 2 Infanterie Getica Buzău.

În luna februarue, în sprijinul tânarului militar, Liga Militarilor Profesioniști lansase un apel public de mobilizare pentru o campanie umanitară: „Dragi camarazi, (…)un tânăr camarad suferă pe un pat de spital. Fruntașul Tudorancea Ciprian Constantin, încadrat la B 3 Geniu Buzău, are nevoie de sprijinul nostru al camarazilor LMP! Ciprian Constantin a fost diagnosticat cu Tumoră malignă – fose nazale – și tumoră malignă rinofaringe. Din data de 29.01.2020, camaradul nostru este internat la Institutul Oncologic Fundeni pentru un al doilea set de citostatice. Primul set de citostatice a costat 7.000 de lei. Putem să contribuim la continuarea tratamentului cu citostatice al acestei crunte boli și salvării vieții tânarului nostru camarad”…

Tânărul militar era din Cernătești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here