Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Sărat, au identificat principalii bănuiți de comiterea unui furt din auto.
Autovehiculul aparținea unei firme de curierat iar fapta a fost sesizată Poliției de adimistratorul societății – o femeie de 52 de ani, din Râmnicu Sărat.
Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în data de 22 ianuarie, în jurul orei orele 15.00, trei minori cu vârste de 12, respectiv 13 ani, toți din Râmnicu Sărat, ar fi pătruns în interiorul camionului utilizat de firma de curierat, în timp ce acesta era staționat în fața punctului de lucru din localitate.
Camionul era încărcat și urma să efectueze transportul coletelor către București, plecarea fiind stabilită în aceeași zi, în jurul orei 20.00.
Minorii ar fi sustras un colet care conținea piese mecanice de montare pe un utilaj industrial, valoarea acestora fiind estimată la aproximativ 3000 lei.
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a bănuiților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here