Consiliul Județean Buzău prin Biroul de Transport împreună cu Serviciul Rutier din cadrul IPJ Buzău au efectuat controale destinate operatorilor de transport persoane .

In cadrul actiunii au fost vizate cursele ce tranziteaza comunele Merei, Stâlpu, Ulmeni, Pietroasele, Breaza, Sahateni, Naeni.

Controlul a fost efectuat în intervalul orar 6.00 – 8.30, si s-a verificat starea tehnica a autovehiculelor , daca dețin asigurare , rovihneta si daca se respectă orarul de transport. De asemenea, in s-a avut in vedere si confortul si siguranta călătorului, dacă se transporta persoane in picioare si daca in autovehiculele prevăzute cu aer conditionat, acesta funcționează.

„Am descoperit o singură cursă Monteoru-Buzău cu călători în picioare , in continuare nu se respectă graficul de transport fiind întârzieri, iar cursa Vintileanca Buzău nu s-a efectuat. Pentru aceasta situatie am avut si reclamații de la călători și vom efectua in continuare controale.  Daca vom constata ca operatul continua cu abaterile vom proceda la ridicarea licenței”, a declarat Adrian Petre, vicepresedinte Consiliul Judetean Buzau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here