Ieri, poliţiştii buzoieni au reținut pentru 24 de ore trei persoane bănuite de săvârșirea unei agresiuni în municipiul Buzău.

Ieri, în jurul orei 17.00, prin S.N.U.A.U. „112” un tânăr de 21 de ani, din Buzău, a sesizat că autoturismul său a fost avariat de mai multe persoane și un cunoscut care îl însoțea ar fi fost agresat.

Imediat după primirea sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă formată din poliţişti de investigaţii criminale și ordine publică din cadrul Inspectoratului de de Poliție Judeţean Buzău.

Din cercetările efectuate, s-a stabilit că apelantul, s-a deplasat cu autoturismul la un imobil din municipiul Buzău pentru a prelua de la domiciliu alți trei prieteni cu scopul de a desfășura activități recreative.

În momentul în care cunoscuții săi s-au urcat în mașină, au venit alţi patru buzoieni, cu vârste cuprinse între 40 şi 44 de ani, care au început să îl agreseze pe un tânăr de 22 de ani folosind obiecte contondente. Pe timpul agresiunii ar fi fost avariat și autoturismul apelantului.

Persoanele respective au plecat de la locul incidentului. Pentru identificarea şi prinderea persoanelor implicate, polițiștii au efectuat mai multe activităţi specifice, la scurt timp de la sesizare, agresorii fiind identificați.

Persoanele au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Buzău în vederea audierii.
În cauză, se efectuează cercetări sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, sub aspectul comiterii infracţiunilor de „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, „lovire sau alte violenţe” şi „distrugere”, în vederea clarificării tuturor aspectelor care au dus la producerea incidentului.

Totodată, s-a dispus măsura reţinerii faţă de trei buzoieni, în vârstă de 44, 42, respectiv 40 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here