Proxeneti-prinsi-de-politisti
Polițiștii buzoieni au reușit să prindă trei tineri cu preocupări ilegale. Indivizii care au 15, 16 și respectiv 17 ani sunt autorii unor furturi din autoturisme comise în urmă cu ceva vreme și trecute de polițiști ca fiind cu autori necunoscuți.
Zilele trecute, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Buzău – Biroul de Investigaţii Criminale i-au identificat pe cei trei tineri, principalii bănuiți de comiterea unor furturi din auto de pe raza municipiului Buzău.
Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 1 spre 2 septembrie a.c, profitând de neglijența proprietarului care și-a parcat autoturismul pe o stradă din municipiul Buzău cu portierele neasigurate, cei trei ar fi sustras bunuri din interiorul acestuia.
”Extinzându – se cercetările polițiștii au constatat că cei doi tineri în vârstă de 16 respectiv 17 ani sunt bănuiți și de comiterea unui furt din auto sesizat poliției la sfârșitul lunii august a.c., de unde au sustras bunuri estimate de persoana vătămată la aproximativ 3.300 lei. Faptele sesizate poliției la începutul lunii septembrie, au fost înregistrate inițial în evidențe cu autori necunoscuți. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 75%; ”se arată într-o informare a IPJ Buzău.
Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here