tribunal

Încă se caută spațiu nou în care să funcționeze Judecătoria. Tribunalul a reluat procedura de închiriere a unui spaţiu pentru instanța buzoiană după ce la selecția de data trecută au fost eliminate rând pe rând toate variantele.
În aceste condiții, responsabilii din justiţia buzoiană sunt nevoiţi să parcurgă încă o dată etapele legale pentru achiziţionarea unui sediu în care Judecătoria ar urma să funcţioneze în urmărorii 5 ani.
Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 2 iulie. Valoarea estimată a contractului este de 1 080 000 de euro fără TVA. Spre deosebire de prima procedură de închiriere, spaţiul solicitat va fi mai mare, mai exact de 1 800 de metri pătraţi, față de 1 500 de metri cât era în prima variantă, anunţul de participare fiind postat pe site-ul Tribunalului Buzău.
La selecția de data trecută au fost cinci variante în care să funcționeze Judecătoria Buzău iar ultima rămasă în cursă a fost Galeria Mall. Cum discuțiile legate de funcționarea unei instanțe într-un mall au fost foarte aprinse, s-a renunțat la idee iar procedura a fost reluată de la zero.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here