Peste 6.000 de persoane s-au strâns pe terenul de sport din Sărata Monteoru pentru a asista la concertul trupei Zdob & Zdub şi la impresionantul foc de artificii care au încheiat, duminică, prima ediţie a festivalului Buzău Fest. Evenimentul, dedicat promovării judeţului Buzău, a costat Consiliul Judeţean 120.000 de lei.

Ultima seară de festival a adus pe scena amplasată pe terenul de sport din Sărata Monteoru, elevi ai Liceului de arte Margareta Sterian, trupa Synopsis şi Dora Gaitanovici, un invitat surpriză din Polonia care a încins atmosfera cu ritmuri de beatbox iar la final pe moldovenii de la Zdob & Zdub care au electrizat atmosfera cu piesele consacrate dar ci cu piese mai noi.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, a mulţumit celor prezenţi pentru participare, angajaţilor Consiliului Judeţean care s-au implicat în organizare, aleşilor judeţeni care şi-au dat girul pentru organizarea festivalului şi a dat asigurări că vor urma şi alte ediţii. Mai mult, preşedintele CJ a spus că se gândeşte şi la organizarea unui festival similar, în toamnă, la finalul sezonului estival.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here