Ion Vasile

Tun de acuzații lansat luni, într-o conferință de presă, de către fostul președinte al PSD Buzău, Ion Vasile, actualmente candidat la șefia unui nou mandat în fruntea filialei județene. Ion Vasile, prezent în conferință alături de deputații Marian Ghiveciu și Adrian Mocanu, și de senatorul Victor Mocanu, a declarat, printre altele, că actuala conducere a partidului de la Buzău urmărește fraudarea alegerilor care vor avea loc pe 19 septembrie.

„Președintele, care este în prezent, a declarat public că va transmite răspunsurile la întrebările mele privind organizarea alegerilor, ceea ce nu a făcut iar un alt domn, fără nici o calitate, a afirmat că el dorește să discute chestiunile partidului în conferință și nu în public. Cum să discutăm în conferință și să informăm că niște hoți vor să fure această conferință așa cum fac de mulți ani? Noi nu am primit răspunsurile solicitate și acest lucru se datorează intenției de a frauda, care este mai mult decât evidentă”, a declarat fostul senator Ion Vasile.

Dincolo de asta, senatorul Ion Vasile a adăugat că actuala echipă de conducere de la vârful PSD își face campanie internă folosindu-se de funcționari publici și de președintele Consiliului Județean, Cristi Bîgiu, care este suspendat din partid.
În același context, IOn Vasile i-a atras public atenția prefectului de Buzău, George Sava, despre care susține, de asemenea, că se implică în campania actualei echipe de conducere a PSD.
La Buzău, alegerile pentru șefia organizației județene a PSD sunt programate sâmbătă, 19 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here