0predaCezar Preda a anunat in urma cu scurt timp ca a demisionat din toate funcțiile din PDL. El va rămâne membru al partidului și se va implica în campania electorală a lui Cătălin Predoiu. Parlamentarul buzoian a luat aceasta decizie in urma reuniunilor PDL de sambata care s-au defausrat la Brasov si unde Cezar Preda a afirmat ca ca PDL a creat un monstru numit USL. „PDL a facut in guvernarea sa tot ce era necesar. Modul de a face acest lucru a creat acest monstru USL, nimeni altcineva nu acreat USL decat PDL. Iata ce am creat, un USL care la aceasta majoritate face restauratia statului roman, ataca toate reformele  facute de noi in institutiile fundamentale ale statului, , iar noi, didperati, cu o opozitie de 15% trebuie sa facem fata acestui tavalug de atac asupra statului de drept si ne este foarte greu, si noi am format asta. Eu am spus-o si este parerea mea spusa la care nu renunt nicioadata. Daca ea face rau partidului atunci eu voi ramane sa imi exprim parerea ca simplu membru”, de spus Cezar Preda.

Pentru afirmatia sa, Cezar Preda a fost criticat atat de Emil Boc, cat si de alti colegi din partid din Ardeal, care i-au adus mai mulet reprosuri pentru afirmatiile facute. „Eu, Cezar Preda, cu bune si cu relel, cu realizari si infrangeri, pot sa ma bat cu Ponta, Antonescu, cu Traian Basescu si cu Elena Udrea, dar cu colegii mei nu pot sa ma bat. Iar daca acesta este motivul pentru care nu exista coerenta si unitate in dreapta, Cezar Preda este cuiul lui Pepelea, fac acest pas si las conducerea partidului sa decida mai departe”, a adaugat deputatul.

Cezar Preda este membru al Partidului Democrat Liberal de 15 ani si de 13 ani este presedintele organizatiei judetene Buzau.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here