Deputatul Cristinel Romanescu este nevoit să își asume rezultatele slabe din alegerile locale și să își dea demisia din funcția de președinte al organizației județene a PNL, la solicitarea premierului, potrivit site-ului stiripesurse. Într-o ședință, Ludovic Orban le-a cerut șefilor de organizații cu rezultate slabe, să facă pasul înapoi.FB IMG 1601454952141„Alegerile locale din septembrie 2020 sunt un obiectiv ratat pentru PNL Buzău.
Îmi asum integral această neîmplinire. În consecință, am hotărât să-mi dau demisia de onoare din funcția de președinte al filialei.
Am petrecut în această funcție câțiva ani extraordinari. Am reușit, printre altele, să obținem un scor istoric pentru candidatul nostru la alegerile prezidențiale, un scor bun la europarlamentare și avem acum filiale și candidați proprii în toate localitățile. Practic, am reconstruit organizația după ce fusese decimată de efectele ordonanței traseismului politic 55/2014 data de PSD.
Voi continua alături de Partidul Național Liberal. Voi susține organizația locală cu toată energia și experiența mea politică.
Multumesc echipei PNL Buzău pe care am avut bucuria și onoarea să o conduc acești ani și multumesc buzoienilor care au avut încredere în noi!” , a scris deputatul Cristinel Romanescu, pe pagina sa de facebook.

Romanescu a candidat pentru șefia Consiliului Județean și a obținut peste 21% din voturi. PNL a câștigat 10 primării în mediul rural, iar în municipiul Buzău, la CLM, dar și la Consiliul Județean, a fost învins categoric de PSD.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here