constantin-popa_jurnalonline_info_Informatii venite pe surse ne dau drept sigura mutarea senatorului Contantin Popa de la Partidul Poporului Dan Diaconescu la UNPR. Surse spun ca alesul buzoian a ales aceasta formatiune politica unde, este foarte posbil, sa primesca si o functie de conducere.

Intentia senatorului Contantin Popa de a parasi PP-DD este mai veche. Constantin Popa a încercat, fără succes, înlăturarea preşe­dintelui organizaţiei judeţene a PP-DD, Eduard Dumitraşcu, şi preluarea şefiei partidului la Buzău. Pentru ca i-a reusit, senatorul a inceput sa negocieze cu mai multe formatiuni politice.  Constantin Popa a negociat in paralel atata inscrierea in Partidul Conservator, cat si înscrierea în Partidul Social Democrat, contra, bineînţeles, a unei funcţii. La aceal moment, circula zvonul că el ar fi obţinut nu doar undă verde, ci şi promisiunea alegerii sale, în cazul în care „se va mişca repede”, într-o funcţie de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene. Se pare însă că grupul de susţinători ai acestei mişcări, condus de către deputatul Marcel Ciolacu, cu care senatorul Popa a negociat îndelung, după o repriză de discuţii cu reprezentanţii Partidului Conservator, ar întâmpina a opoziţie puternică din partea liderului PSD Buzău, primarul Constantin Boşcodeală şi a nucleului dur din jurul acestuia.

In luna iulie a acestui an senatorul Constantin Popa a fost exclus din PP-DD in urma unui conflict cu seful organizatiei judetene, Eduard Dumitrascu, apoi in luna octombrie devenind iarasi membru al acestei formatiuni politice. In urma conflictului, Popa a pierdut functia de sef al organizatiei municipale, in octombrie, odata cu revenirea sa in PP-DD, el fiind un simplu membru de partid.

Constantin Popa a fost ales ales senator in anul 2012, in circumscriptia electorala nr. 10 Buzau, colegiul uninominal nr.3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here