Trei cazuri noi de coronavirus au fost depistate în lotul echipei din Crâng, în urma testelor efectuate înainte de partida programată astăzi, pe teren propriu, în campionat. Este vorba despre doi fotbaliști și maseurul echipei. În ciuda situației, meciul de azi nu se amână și se va disputa la ora stabilită, 14:00. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp, de conducerea clubului. 

Astăzi, 18 noiembrie 2020, cu începere de la ora 14:00, se va desfășura partida de fotbal restantă din Liga a 2-a, dintre SCM Gloria Buzău și ACS Fotbal Comuna Recea.

Din păcate, în urma efectuării testelor pentru SARS-CoV-2, a reieșit că trei dintre membrii secției fotbal, sportivii Ciprian Petre și Constantin Stoica și maseurul echipei, Gheorghe Roșu, au fost depistați pozitiv.

Imediat a fost instituit protocolul pentru astfel de cazuri. Situația celor trei a fost comunicată atât Direcției de Sănătate Publică Buzău, cât și Federației Române de Fotbal.

În ciuda acestui impediment, băieții noștri luptă astăzi pentru victorie.

Le ținem pumnii și vă învităm să le fiți alături, deoarece partida va fi transmisă pe pagina oficială de Facebook a secției Fotbal, la adresa https://www.facebook.com/GloriaBuzauFotbal.

Vă mulțumim!” , se arată în comunicatul semnat de directorul clubului, Ion Cazan. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here