Alături de Școala nr. 11 din municipiul Buzău, Liceul Tehnologic din Rușețu se închide iar în alte unități de învățământ se suspendă cursurile față în față la mai multe clase, din cauza apariției unor cazuri de COVID. Pe de altă parte, de săptămâna viitoare, elevii de la Colegiul Economic Buzău revin în bănci iar micuții de la Grădiniția „Bobocei” din Buzău vor putea veni și ei la grădiniță, după două săptămâni de izolare.  

Mai jos aveți lista unităților de învățământ pentru care s-au impus noi scenarii, aprobate în ședința de azi a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Buzău: 

  • Se suspendă cursurile ”față în față” la clasa a VI –a B de la Centrul Școlar de Educatie Incluzivă municipiul Buzău, până la data de 12.10.2020, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).
  • Se suspendă cursurile ”față în față” la Liceul Tehnologic Rușețu, până la data de 09.10.2020, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).
  • Se suspendă cursurile ”față în față” la Școala Gimnazială nr. 11 municipiul Buzău, până la data de 16.10.2020, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).
  • Se suspendă cursurile ”față în față” la clasa a VII–a A de la Școala Gimnazială ”Dionisie Romano” din municipiul Buzău, până la data de 07.10.2020, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).
  • Se suspendă cursurile ”față în față” la clasa a II- a A de la Școala Gimnazială nr. 7 municipiul Buzău, până la data de 13.10.2020, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).
  • Se suspendă cursurile ”față în față” la clasa a IV-a A la Școala Gimnazială ”George Emil Palade”, municipiul Buzău, până la data de 14.10.2020, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).
  • Reluarea desfășurării cursurile ”față în față” la Colegiul Economic din municipiul Buzău începând cu data de 06.10.2020.
  • Reluarea desfășurării cursurile ”față în față” la Grădinița cu Program Prelungit Bobocei din Micro III, începând cu data de 05.10.2020.

Informațiile au fost transmise de Prefectura Buzău. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here