Președintele Consiliului Județean Buzău, Victor Mocanu, și-a anunțat astăzi demisia din PSD, pentru a putea candida ca indepenent la șefia acestei instituții. Anunțul vine la o zi după ce USL și-a anunțat candidații comuni cu care vor merge în alegerile locale.

Deși părăsește acest partid, Mocanu se bucură de spijinul întregii organizații județene în bătălia pentru șefia Consiliului Județean. De altfel, liderul PSD Buzău, Constantin Boșcodeală, a anunțat vineri, după ședința Consiliului Județean al partidului, că PSD va susține candidatura independentă a lui Mocanu.

“Voi candida ca independent pentru legislatura 2012-2016. Mă voi supune din nou testului în fața buzoienilor pentru că nu îmi este rușine cu ceea ce am făcut pentru ei și nu îmi este rușine să mă întorc din nou cu fața către ei. Am fost împins către o candidatură independentă de trocuri politice la nivel național făcute dincolo de interesele buzoienilor. Este pentru a doua oară în cariera mea când se încearcă blocarea candidaturii. Mi s-a demonstart încă odată că politica lor, a politicienilor care au pierdut contactul cu realitatea, diferă de a noastră, a buzoienilor. (…) Părăsesc PSD pentru o candidatură independentă dar rămân fidel electoratului și simpatizanților partidului care mi-a oferit atâtea satisfacții și le cer să aibă în continuare încredere în tot ceea ce voi face. Demisia din PSD este un gest care trebuie să se întâmple pentru că nu poți candida ca independent fiind membru de partid. Voi demisiona din partid în cursul zilei de astăzi dar am vrut întâi să vă aduc la cunoștință ceea ce urmează să fac”, a declarat președintele Consiliului Județean, Victor Mocanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here