La sfârșitul lunii februarie ar urma să fie desemnați câștigătorii licitației pentru tronsonul de autostradă Ploiești-Buzău. Anunțul a fost făcut de senatorul Vlad Pufu, președinte al organizației municipale a PNL Buzău. Declarația vine după promisiunile avansate de responsabilii CNAIR, cu care parlamentarul a avut o întrevedere. 

Am participat la ședința bilunară de management/progres organizată de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

S-a discutat despre mai multe proiecte de investiții, primul pe listă fiind Autostrada A7.

Managerii CNAIR au promis că la sfârșitul lunii februarie vom avea desemnați câștigătorii licitației pentru construcția loturilor de autostradă de pe tronsonul Ploiești – Buzău.

Totodată, astăzi (nr. ieri) este așteptată Hotărârea de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru tronsonul Buzău- Focșani. Acesta este ultimul pas în vederea lansării licitației pentru lucrări, moment care va avea loc în cel mult 10 zile.

În cadrul ședinței am lansat către managementul CNAIR rugămintea de a se respecta termenele angajate, astfel încât să nu pierdem primăvara., declară senatorul liberal Vlad Pufu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here