Foto: adevarul.ro
Unul dintre viceprimarii Buzăului, Andrei Neder, s-a ales cu sancţiuni după ce lansat mai multe acuzații la adresa conducerii Primăriei. Primul semn: a găsit încuiată uşa biroului în care a muncit în ultimii ani. A apucat totuşi să-şi strângă obiectele personale şi să le mute în spaţiul căpătat de dimineaţă, care este de câteva ori mai mic decât biroul din care a fost evacuat. ”Un dulap, două birouri şi un expresor am aici. Nu mai am secretară de azi dimineaţă. O să încerc să-mi desfăşor activitatea de aici, cu toate că de acum încolo voi fi mai mult în stradă”, a declarat Andrei Neder, viceprimar.
Vicele Neder, în ultimele zile, a criticat, prin conferinţe de presă, proiectele municipalităţii.  ”Dezinformează publicul încercând să creeze panică. Nu s-a implicat aproape deloc în proictele Primăriei Buzău şi în momentul ăsta i-am dat un spaţiu separat, fără secretară, fără şofer, fără maşină, pentru că a zis că îl încurc în proiectele mari ale dumnealui”, declară Constantin Toma, edilul-şef al municipiului Buzău.
Tensiunile dintre viceprimarul municipiului Buzău, Andrei Neder (ALDE), şi primarul Constantin Toma (PSD) sunt mai vechi. Nu este pentru prima oară când vicele este acuzat de şeful său că mai mult doarme în birou, decât să-şi vadă de sarcinile primite.

”Dacă îi trebuie o atmosferă mai frumoasă, poate să solicite şi flori, şi vreun pat, nu am nicio problemă. El a dus o viaţă uşoară în sensul că nu s-a implicat. Când am vrut să-l pun la treabă, nu am reuşit, iar bugetarilor nu prea poţi să le faci nimic”, spune Toma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here