copil inecat isu barca2Un baiat de 9 ani a fost gasit mort in aceasta dupa-amiaza in balta Luciu. Echipajul de cautare-salavare al pompierilor l-a scos la suprafata dupa aproape o ora de cautari. Martorii spun ca baiatul s-a inecat incercand sa prinda peste pe care mama sa il gateasca si sa il p[una pe masa fratilor mai mici.

Baiatul era la pescuit pe Balta Luciu impreuna cu doi copii mai mici si arunca plasa pentru a prinde peste. Un cioban care era cu turma in zona i-a vazut, iar la un moment dat baiatul a disparut iar copiii mai mici care il insoteau pe baiat au inceput sa strige si sa alerge catre sat.

Ciobanul si-a dat seama ca baiatul s-a innecat si a alertat imediat atat politia si pompierii, cat si autoritatile locale.

Echipajul de cautare al pompierilor a inceput sa il caute cu ajutorul barcii pneumatice, iar dupa aproximativ 40 de minute a gasit trupul baiatului pe fundul baltii.

Din pacate, echipajul de la Ambulanta nu a putut decat sa constate decesul. Politistii au demarat o ancheta pentru a stabili cu exactitate cum s-a innecat baiatul.

Baiatul in varsta de 9 ani era cel mai mare copil al unei familii sarace din Luciu. In fiecare zi, iesea cu plasa pe balta pentru a prinde peste pentru ca mama sa aiba ce pune pe masa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here