1342600214ambulanta_12724000Un barbat in varsta de 60 de ani a murit astazi in jurul orei 15.00, inecat cu bucati de carne la pensiunea Casa Matei din Berca.

Barbatul participa la concursul de mancat carnati de Plescoi, „Fomila de Plescoi” organizat in cadrul Festivalului Carnatilor de Plescoi de la Berca. La un moment dat, barbatului i s-a facut rau si a cazut, iar cei din jur au incercat sa ii acorde primul ajutor pana la sosirea ambulantei.

Echipajul de pe Salvare a incercat mai bine de 40 de minute sa il resusciteze, dar in zadar. In cele din urma, medicii au declarat decesul.

La concursul tradiţional „Fomilă de Pleşcoi” este desemnat câştigător cel care mănâncă cel mai repede un anumit număr de cârnaţi. Asta făcuse și bărbatul care sâmbătă și-a găsit sfârșitul după ce reușise să termine al doilea porția stabilită de organizatori.

Aflat la cea de a VI-a ediţie, festivalul este organizat de pensiunea „Casa Matei” în colaborare cu ANTREC Buzău, Consiliul Judeţean şi Primăria Berca.

La locul tragediei au sosit si politistii care au demarat o ancheta pentru a stabili cu exactitate cauyele care au dus la decesul barbatului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here