Polițiștii din cadrul Poliției orașului Pătârlagele au reținut în data de 30 aprilie a.c., un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Pătârlagele, pentru nerespectarea ordinului de protecție emis de instanță, prin care îi era interzis să se apropie de locuința surorii sale.

Polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 59 de ani, cu privire la faptul că fratele său, a încălcat prevederile ordinului de protecție, deplasându-se la locuința acesteia fără a avea un motiv întemeiat, sub influența băuturilor alcoolice și adresându-i injurii.

Pe numele bărbatului Judecătoria Pătârlagele a emis la data de 26 martie a.c., pe o perioadă de 6 luni, un ordin de protecție, prin care acesta era obligat să păstreze o distanță minimă de 20 m față de sora sa și față de locuința acesteia.

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, pe bază de ordonanță, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcare de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile prevăzute și dispuse prin ordinul de protecție.
Ulterior, instanța a emis pe numele bărbatului mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here