O bătaie ca în filme, cu ameniţări cu cuţitul în Cartierul Dorobanţi II s-a finalizat noaptea trecută la poliţie, iar cel care a provocat scandalul s-a ales cu dosar penal pentru port fără drept de cuţit.

Totul a pornit de la un grup de tineri care obişnuiau să se strângă în spatele unui bloc din cartierul Dorobanţi II, unde beau bere şi făceu gălăgie, încă de când s-a încălzit afară.

Noaptea trecută, deranjat de gălăgia pe care o făceau zece tineri în spatele blocului, un locatar a ieşit la balcon şi le-a cerut să facă linişte. Tinerii au început să înjure, iar bărbatul a coborât la ei. Pentru că a avut tupeul să le deranjeze petrecerea, tinerii l-au luat la bătaie pe bărbatul de 35 de ani care cu greu a reuşit să scape din ploaia de pumni.

În învălmăşeală, unul dintre agresori, un tânăr de 22 de ani, şi-a pierdut telefonul mobil şi a acuzat victima că i l-ar fi furat. Tânărul s-a dus acasă, a luat un cuţit a cărui lamă depăşea 20 de centimetri şi s-a întors la uşa bărbatului pe care îl bănuia că i-ar fi furat telefonul. Din fericire, nu a apucat să folosească cuţitul pentru că a fugit în momentul în care a auzit că vecinii au chemat poliţia.

Tanărul de 22 de ani a fost prins de echipajul de intervenţie al Politiei Locale sosit la faţa locului, iar în urma controlului corporal sumar efectuat, poliţiştii locali au găsit asupra tânărului de 22 de ani un cuţit cu lungimea totală de 30 cm. Tânărul a fost condus la sediul poliţiei, unde i s-a întocmit dosar penal pentru port fără drept de cuţit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here