poza pompieri
UPDATE: Bărbatul care a amenința că își pune capăt zilelor după ce soția l-ar fi părăsit a fost imobilizat de polițiști și internat la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca. Un echipaj de mascati a intervenit în timp ce bărbatul discuta cu negociatorul Poliției și l-a imobilizat pe bărbat înainte ca acesta să apuce să aprindă focul așa cum amenința.

UPDATE: Bărbatul cere să discute cu soția sa însă aceasta spune că este departe de casă și nu poate ajunge. La fața locului au ajuns și mama protestatarului dar și un polițist negociator. Până acum, nimeni nu a reușit să-l convingă pe bărbat să renunțe la acțiunea sa.

Pompierii și polițiștii sunt în alertă după ce un bărbat din satul Căpățânești, comuna Mărăcineni, supărat că ar fi fost înșelat de nevastă, amenință că-și dă foc. Omul s-a baricadat în casă unde are 2 butelii și amenință că va da drumul la gaz după care se va autoincendia.
Localnicul care are circa 38 de ani este supărat că ar fi fost înșelat de nevasta cu care are o copilă de 14 ani. Bărbatul crede că femeia ar avea pe altcineva și de aici toată supărarea sa.
La fața locului sunt importante forțe de ordine: pompieri, polițiști și Ambulanță.
Pompierii au izolat zona, au îndepărtat localnicii din imediata apropiere în timp ce Poliția și primarul din Mărăcineni încearcă să-l determine pe bărbat să renunțe la teribilul gest pe care are de gând să-l facă. Se pare că ar fi dat deja drumul la o butelie, după cum spun localnicii din zonă.
Revenim cu detalii !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here