0-173409-cosciug1_3d6a177f75
Strigăt de ajutor al unei familii din Smeeni care nu are bani să-și aducă mortul acasă. Este vorba despre un buzoian de 40 de ani, plecat de mai mulți ani la muncă în Italia, care a murit departe de casă, cel mai probabil pe fondul caniculei.

Daniel Răducanu a murit zilele trecute pe un câmp în Sicilia. Plecase în străinătate de mai mulți ani cu speranța unui trai mai bun. Muncea în agricultură iar în ziua în care s-a sfârșit adunase pepeni după care a avut grijă de oile de la o stână. Buzoianul a fost găsit fără suflare iar acum rudele se chinuie să-l aducă acasă, pentru a-l îngropa creștinește. Pentru repatrierea trupului neînsuflețit, oamenii au nevoie de 5000 de euro. O parte au fost strânși cu ajutorul semenilor din Smeeni, alții au fost donați de patronul la care lucra buzoianul. Însă, și așa rudele lui Daniel tot mai au nevoie de o mie de euro.
Familia lui Daniel Răducanu face apel la oamenii cu dare de mână și cu suflet, pentru ca bărbatul să poată fi adus acasă și să se odihnească alături de rudele sale, în satul Moisica.
Persoanele care doresc să ajute familia îndoliată pot lua legătura cu mama bărbatului decedat, la numărul de telefon 0768.605.440.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here