portofel-pierdut

Un bărbat de 32 de ani din Buzău a devenit un exemplu după ce a găsit pe stradă un portofel cu bani, acte și carduri, pe care l-a predat Poliției.

”La data de 25 noiembrie a.c., un bărbat de 32 de ani din municipiul Buzău s-a prezentat la sediul Poliţiei municipiului Buzău şi a predat un portofel pe care îl găsise în urmă cu puţin timp pe o stradă din municipiu. Poliţiştii au constatat că portofelul conţinea documentele de identitate şi carduri pe numele unui bărbat de 44 de ani, din municipiul Buzău, precum şi suma de 200 de lei”, se arată în comunicatul remis de IPJ Buzău.

Nu este singurul caz de acest gen. În primăvară, o femeie din Berca, mamă a doi copii, provenind dintr-o familie extrem de sărmană a predat Poliției un portofel cu bani și acte pe care-l găsise pe stradă. Povestea femeii a făcut înconjurul țării iar cinstea de care a dat dovadă a făcut ca ea să primească numeroase ajutoare din partea românilor impresionați de condițiile în care trăiește și totodată de onoarea de care a dat dovadă când a înapoiat suma găsită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here