Patru indivizi, cu vârste cuprinse între 30 și 48 de ani, au fost reținuți, noaptea trecută, după ce au fost prinși în flagrant în timp ce spărseseră un magazin din Pitești cu intenția de a fura telefoane mobile. Gruparea era urmărită de polițiștii constănțeni după ce hoții reușiseră să fure 150 de telefoane de ultimă generație dintr-un supermarket din Constanța.

Trei dintre membrii grupării, Nuri Mustafa, de 31 ani din Medgidia, Petre Marica, de 30 de ani, din județul Buzău, și Marin Lută de 48 de ani, din județul Olt au fost depistați rapid de polițiștii Biroului Investigații Criminale ai Poliției Municipiului Constanța, coordonați de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța. Cei trei indivizi, în noaptea de 4 spre 5 decembrie, forțaseră o ușă metalică de acces într-un supermarket din Constanța, reușind să fure 150 de telefoane mobile, de ultimă generație, în valoare de 150.000 de euro.

Anchetatorii constănțeni aveau însă informații că membrii grupării pregăteau o nouă spargere, dar în județul Argeș, pregătind astfel prinderea lor asupra faptului. În noaptea de vineri spre sâmbătă, polițiștii din Constanța, în colaborare cu polițiști din Brașov și Pitești, împreună cu mascații Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au organizat o acţiune de prindere în flagrant, în timp ce hoții încercau să pătrundă prin efracţie în incinta unui magazin din municipiul Piteşti.

Alături de cei trei bărbați a fost reținut și un al patrulea complice, de 36 de ani, din Brașov. Cei patru bărbați au fost reținuți pe bază de ordonanțe, transportați la Constanța și introduși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Poliției Județene. Ei vor fi prezentați, astăzi, Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here