razvan_90377500Un bărbat din Buzău căruia i-a intrat pe gât acul scăpat din mână de dentist va fi despăgubit pentru suferinţa ce i-a fost pricinuită.Răzvan Ghibirdic a trăit clipe de coşmar la gândul că acul de seringă ar putea să-i perforeze stomacul sau intestinele. El a mers de câteva ori la Spitalul Judeţean Buzău, dar şi la Spitalul Floreasca, din Bucureşti, în speranţa că medicii îl vor ajuta.

Din păcate pentru pacient, după ce medicii constatau prezenţa acului de 3 centimetri în stomac, doctorii l-au trimis de fiecare dată acasă, iar sfatul acestora era ca Răzvan să aştepte. De frică să nu moară, bărbatul de 35 de ani a decis să nu mai mănânce nimic, astfel că după câteva zile de înfometare a avut surpriza să constate că a eliminat acul pe cale naturală.

Supărat pe stomatologul neglijent, pentru că nu l-a susţinut nici măcar moral pe perioada cât a purtat acul în stomac, Răzvan şi-a angajat un avocat şi l-a acuzat pe doctor de malpraxis. Pentru ghinionul de a fi scăpat acul pe gâtul pacientului, medicul stamatolog din Buzău trebuie să achite acum despăgubiri de 5.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here