Un drum care nu a fost niciodată asfaltat dar care este singura legătură a câteva mii de cetățeni cu civilizația va fi complet reabilitat în următoarea perioadă. Este vorba despre DJ 102 Cislău-Buda-Crăciunești, unde s-a organizat deja șantierul, iar peste un an constructorul dă asigurări că lucrarea va fi gata. Drumul este refăcut din fondurile proprii ale Consiliului Județean.

Un drum greu, plin de urcușuri și coborâșuri, lung de peste 11 kilometri, care nu a fost niciodată asfaltat a intrat deja în reabilitare, iar anul viitor lucrarea va fi gata. Este unul dintre ultimele drumuri din județ rămase neasfaltate, iar Consiliul Județean Buzău a alocat bani din fonduri proprii.

Lucrarea este una extrem de complexă, dar constructorul dă asigurări că se va incadra în termenul de execuție iar anul viitor în iulie va preda drumul finalizat.

Localnicilor din Buda Crăciunești aproape că nu le vine să creadă că de anul viitor vor avea posibilitatea să străbată pe asfalt drumul până în centrul comunei Cislău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here