Îndrăgitul profesor râmnicean care a avut pe mână foarte multe generații de elevi a încetat din viață la vârsta de 70 de ani. Profesorul de istorie Ion Cârlan, căci din păcate despre dânsul este vorba a decedat din cauza unor afecțiuni medicale mai vechi, scrie ramnicpress.ro.

De-a lungul carierei a ocupat funcția de director al Școlii Generale Nr.5 „Vasile Cristoforeanu” și a fost inspector general adjunct. Originar din satul tulcean C.A. Rosetti, profesorul Cîrlan a predat în mai toate școlie din Râmnic încă din anul 1984. Din 1984 până în 1989 acesta a fost directorul Școlii Nr. 3, între 1991 și 1998 a fost director adjunct al Școlii Gimnaziale Vasile Cristoforeanu, iar între anii 2005 și 2006 a condus această unitate de învățământ.

În perioada 2001 – 2005 profesorul de Istorie Ion Cîrlan s-a aflat și în funcția de inspector general adjunct al ISJ Buzău. Din păcate acesta și-a găsit sfârșitul pe un pat de spital din cadrul Spitalului Municipal Râmnicu Sărat. Trupul neînsuflețit al profesorului a fost depus la capela Bisericii Nașterea Maicii Domnului din Râmnic, iar înmormântarea va avea loc duminică, 06.11 , la ora 12.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here