Fostul director al Spitalului de Recuperare Iași, prof. Cristian Dinu Popescu, a fost găsit fără suflare în mașina sa, după ce fusese dat dispărut încă de vineri de familia sa.

Trupul fără viață al medicului, descoperit duminică, în apropierea satului Petrești, comuna Golăiești, a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. Apropiații, care au primit rezultatele necropsiei, spun că medicul Cristian Dinu Popescu a murit, după ce ar fi suferit un accident vascular cerebral, informează ziaruldeiasi.ro.

Neurologul Cristian Dinu Popescu fusese dat dispărut de familie, cu o zi înainte de fi găsit mort.
„Pe data de 1 aprilie, familia bărbatului a sesizat dispariţia acestuia. Bărbatul ar fi dispărut cu o zi mai devreme, de pe 31 martie“, a precizat Adina Lupu, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

De altfel, rudele au semnalat dispariția reputatului medic și pe rețelele de socializare. Apropiații spun că starea de sănătate a lui Cristian Dinu Popescu s-a deteriorat, după ce acesta a suferit un accident vascular cerebral în iunie 2016, în timp ce mergea la un congres.

În ultimele luni, profesorul Popescu se afla sub tratament și făcea recuperare medicală. Neurologul Cristian Popescu s-a pensionat anul acesta, după ce și-a încheiat activitatea la Spitalul de Recuperare din Iași și la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași, unde preda.

Profesorul Cristian Dinu Popescu a fost directorul Spitalului de Recuperare şi a coordonat activitatea clinicii de neurologie din unitatea medicală mai mulţi ani. A fost vicepreşedintele Societăţii Române de Neurologie, membru al Comisiei de Neurologie a Ministerului Sănătăţii şi membru în Comitetul de experţi al CNSAS Bucureşti.

Medicul s-a născut pe 18 martie 1950, la Buzău. Neurologul a publicat peste o sută de lucrări ştiinţifice în ţară, dar şi în străinătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here