accident-zapada
UPDATE:
În urma accidentului de la Limpeziș, un bărbat de 53 de ani a murit în timp ce soția sa a fost rănită. De asemenea, au fost rănite două fetițe, una născută în 2008, alta în 2010.
Șoferul de 53 de a oprit la un moment dat mașina, un Logan, pentru ca un pasager să coboare pentru câteva minute. În acel moment, din spate, un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 22 de ani, a lovit puternic Loganul.
În urma accidentului, produs pe fondul imprudenței și neatenției la volan, șoferul de 53 de ani, care se pare că este din Râmnicu Sărat, a murit. Soția sa a fost rănită. De asemenea, fetițele care se aflau în cea de-a doua mașină implicată au fost rănite, fiind transportate de urgență la spital.

Anul începe cu o tragedie pe DN 2 E 85. Luni dimineață, o persoană a murit iar alte două au fost rănite în urma unui accident produs la Limpeziș.
Primele informații indică faptul că accidentul s-a produs între două autoturisme care circulau din aceeași direcție, dinspre Buzău spre Capitală.
În urma impactului ale cărui cauze nu se cunosc deocamdată, o persoană a decedat. Se pare că este vorba despre un bărbat de 53 de ani.
Alte două persoane ar fi fost rănite, între care și un copil de 5 ani.
Victimele au fost preluate de ambulanțe și vor fi duse la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here