accident centura
UPDATE: Încă o persoană a murit în accidentul de la Fabrica de Bere. Cele două persoane decedate sunt bărbați, care se aflau într-un Opel, înmatriculat în Buzău, care era condus de un tânăr din Amaru de 27 de ani.
”Pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum cu carosabil umed, un șofer de 27 de ani ce se afla la volanul unui autoturism și care se deplasa dinspre Râmnicu Sărat spre Ploiești a pătruns pe contrasens si a intrat în coliziune cu un alt autoturism la volanul căruia se afla un șofer de 31 de ani din Gorj. Din accident, a rezultat decesul a două persoane din autoturismul tânărului de 27 de ani și rănire a 2 persoane din autoturismul gorjeanului de 31 de ani. ” , a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Doinița Mihalache.

Un grav de circulație a avut loc miercuri seară pe șoseaua de centură a Buzăului, lângă Fabrica de Bere. Accidentul a avut loc în timpul furtunii care s-a abătut asupra județului, furtună în urma căreia mai mulți copaci au fost culcați la pământ de vijelie.
POtrivit Poliției, în accident au fost implicate două autovehicule. NU se cunopaște deocamdată dinamica accidentului însă se știe bilanțul impactului care este unul dramatic: o persoană a murit iar alte trei au fost rănite.
Una dintre victime a rămas încarcerată într-unul dintre autovehiculele implicate în accident, fiind nevoie de intervenția echipajului de descarcerare.
Revenim !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here