Printr-un videoclip postat pe Facebook, primarul Constantin Toma a ţinut să explice de ce meritau Benone Sinulescu şi buzoienii un festival precum cel de la sfârşitul lunii mai. De asemenea, şi-a exprimat dezamăgirea faţă de consilierii locali care l-au trădat, în conflictul cu Compania de Apă.

Mesajul postat pe pafina de socializare începe cu explicaţii legate de cel mai important eveniment al ultimei perioade, festivalul „Benone Sinulescu”, prima ediţie.

”A fost prezentă o mare parte din elita muzicii populare româneşti, dar şi tinere talente din toată ţara care s-au întrecut în cadrul concursului programat. Probabil niciodată la Buzău nu a avut loc un eveniment de o asemenea anvergură şi de un asemenea nivel! Buzăul şi Benone Sinulescu meritau asta!”, a transmis Constantin Toma.

Toma a mai vorbit în mesajul său şi despre dezamăgirea faţă de consilierii locali PSD care i-au întors spatele în conflictul cu directorul Companiei de Apă.

”Am avut surpriza neplăcută în cadrul şedinţei Consiliului Local ca unii colegi din PSD să se plaseze în mod ciudat de partea grupării Tescaru. Încă o dată, buzoienii sunt furaţi la factura de apă de această grupare. Avem cea mai scumpă apă din România, iar preţul apei meteorice a fost stabilit fraudulos!”, a declarat Toma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here