spagaLucrătorii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Buzău, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău l-au prins în flagrant pe B.C.S., personal civil angajat al unei unități militare, în timp ce oferea suma de 1.000 lei unui agent de poliție din cadrul unui Post de poliție comunală – I.P.J. Buzău, pentru ca acesta să nu-și îndeplinească în mod corespunzător atribuțiile de serviciu, în sensul de a facilita obținerea unei soluții favorabile într-un dosar penal în care suspectul este cercetat pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.
Flagrantul a fost organizat în urma denunţului depus de poliţist la Direcţia Generală Anticorupţie – S.J.A. Buzău și s-a realizat la sediul Postului de Poliţie Comunală.
Faţă de B.C.S. a fost pusă în mişcare acţiunea penală pentru comiterea infracţiunii de dare de mită, cercetările continuând cu inculpatul în stare de libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here