apicultori
Un politist de 38 de ani din judetul Buzau a fost ucis de o albina. Aflat in concediu, omul isi ajuta tatal la stupi, cand a fost intepat de o albina.
Barbatul a intrat in soc anafilactic si in cateva minute si-a dat ultima suflare, fara ca medicii de pe ambulanta chemata in ajutor sa mai poata face ceva.

Agentul Cornel Petre era ajutor de sef de post in comuna Bradeanu din Buzau.
Politistul se afla in concendiu si a mers sa il ajute pe tatal lui sa lucreze la stupi, undeva pe un camp, intr-un lan de floarea soarelui. La un moment dat, se pare ca el a fost intepat de o albina iar pentru ca suferea si anumite afectiuni, fiind diabetic si cardiac plus supraponderal, a inceput brusc sa se simta rau.
Cand a fost preluat de salvare, deja barbatul era in stop cardio respirator.
„A devenit inconstient, a intrat in stop cardio-respirator, ambulanta a oprit in curtea Spitalului Smeeni. S-a resuscitat aproximativ 60 de minute insa ireversibil.”, a declarat asistent Rodica Corneci de la Ambulanta Buzau.

Apicultorii cu experienta spun ca tragedia putea fi evitata, daca barbatului i se administru, imediat dupa ce a fost intepat, medicamente pe care orice crescator de albine ar trebui sa le aiba la indemana. Insa omul suferea si de afectiuni cardiace si diabet, iar intepatura i-a agravat starea.

Politistul avea 38 de ani, era casatorit si avea o fetita de 4 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here