accident
Un buzoian din Vintilă Vodă a provocat un accident de circulație în județul Brăila, după care a fugit de la locul accidentului. În cele din urmă, el a ajuns pe mâna Poliției.
Accidentul a avut loc vineri seară. Buzoianul, aflat la volanul unui ansamblu de vehicule format din cap tractor şi semiremorca, în timp ce îl conducea pe DN 2B, în localitatea Mircea Vodă, l-a acroşat pe D.Ion (65 de ani), din comuna Tichileşti, care conducea mopedul în aceeaşi direcţie de deplasare şi care, în urma impactului, a fost proiectat în afara părţii carosabile.
După accident, şoferul ansamblului de vehicule şi-a continuat deplasarea şi a părăsit locul accidentului, fără încuviiţarea poliţiştilor.
În urma accidentului, victima a fost transportată şi internată în spital pentru îngrijiri medicale.
Poliţişti de la Serviciul Rutier au efectuat cercetări şi, în ziua de 10 octombrie a.c., l-au identificat pe conducătorul autovehiculului implicat în accident, Ş.Valerică (47 de ani), din comuna Vintilă Vodă, judeţul Buzău, căruia i-au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiştilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here