Bărbatul suspect de infectare cu COVID-19 care a părăsit Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău a fost găsit de oamenii legii. Bărbatul a fost depistat în drum spre casă, către Izvorul Dulce, comuna Merei.

Bărbatul, suspect de infectare cu COVID-19 a părăsit Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, unde se afla internat. În cauză a fost deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor, potrivit unui comunicat remis, luni, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău.

„La data de 11.04.2020, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău, a fost înregistrată o cauză penală având ca obiect infracţiunea de zădărnicirea combaterii bolilor, prev. de art. 352 alin. 1 Cod penal, reţinându-se faptul că, la data de 10.04.2020, în jurul orelor 13:20, o persoană – suspectată ca fiind infectată cu virusul COVID 19 – a părăsit spaţiul care este special amenajat în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, unde se afla internată, la acea dată. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău au dispus administrarea cu celeritate a probelor necesare lămuririi tuturor aspectelor”, se arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here