Astăzi, la Sala Mare a Consiliului Județean, în prezența prof. Zoltan Kallos, secretar de stat din Ministerul Educației, autoritățile din educație, sănătate și administrație, alături de reprezentanți ai elevilor, părinților și sindicatului au avut o întâlnire cu directorii unităților de învățământ din județ (în sală și online), în cadrul campaniei „Vaccinare și testare pentru învățare!”, inițiativă lansată de minister. 

Discuția a pornit de la procentul de peste 50% dintre angajați vaccinați din educația buzoiană (cadre didactice și personal auxiliar), cifră pe care autoritățile din sănătate o consideră insuficientă pentru a vorbi despre o imunizare care să aducă liniște în acest sistem, astfel încât să existe mai puține riscuri epidemiologice la o eventuală revenire în bănci a tuturor elevilor. 

Cu toții și-au exprimat dorința să existe un număr mult mai mare de profesori imunizați, însă nu s-a discutat și concret cum se poate aplica o campanie punctată pro-vaccinare în acest domeniu important. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here